Pas de Deux

"Elke dag nieuwe honing uitvinden," zo omschrijft chef Jürgen Van de Merlen zijn job.  "Onze gasten worden graag verwend en wij verwennen ze graag.  Dat klikt natuurlijk maar dat betekent ook dat Sandra en ik altijd alert moeten blijven.  Zeker onze vaste klanten zijn veeleisend en tegelijk zijn ze ook onze drijfveer," aldus een enthousiaste en openhartige chef.  Maar deze gezonde, dynamische aanpak bleef ook niet zonder resultaat.  Na nog geen jaar Pas De Deux te hebben overgenomen, kan hij samen met Sandra Peiren al rekenen op een ruime en gevarieerde aanhang.

Jürgen Van de Merlen kiest voor de formule die eenvoudig is en altijd met evenveel zorg wordt toegepast.  Niet teveel franje in het bord, eerlijke producten en dito prijzen.  En af en toe verrassend uit de hoek komen.

Zijn weekmenu - vier gerechten voor 28 EUR - mogen ze voor ons part inkaderen.  Waar vind je nog zo'n deal?  En in de bereidingen kom je de betere producten tegen die steeds zuiver van smaak op het bord verschijnen. 

Ook het maandmenu met vijf gangen aan 39 EUR is de geldbeurs zeer genegen.  Hoor ik daar al iemand denken dat de prijzen van de wijnen dan wel navenant zullen zijn om één en ander te compenseren?  Toch niet, want daar laat geen klant zich twee keer aan vangen. 

Smakelijk!

tekst © Look-Out 2005

Home

Ons restaurant
adres
openingsuren
reservaties / contact
plattegrond / routebeschrijving

Onze Kaart
maandmenu
weekmenu

voorgerechten
vis
vlees

Desserts
zoete lekkernijen

 

 

Copyright © Pas De Deux 2004 - 2005
Webmaster : Mark Dermul