Maandmenu

Iedere maand stellen wij een heerlijk degustatiemenu samen voor u.

Menu aan € 36.00 per persoon, reservatie gewenst.

 

Van 4 januari tot en met 29 januari 2005

Amuse
–-----
Krokantje van grijze garnalen, Noordzeekrab en
gefrituurde peterselie
------
Tabouleh met champignons, kwartel en zoete sojasaus
------
Sorbet van limoen en estragon
------
Kotelet van speenvarken, gebraden witloof,
graanmosterd en spekaardappel
------
Fondue van chocolade en nougat

 

Van 4 februari tot en met 26 februari 2005

Amuse
------
Bordje gerookte zalm, peterselieroereitje,
zure room en roggetoast
------
Opgevuld polderaardappeltje met ½ gamba, spekjes en dille
------
Sorbet van mandarijntjes
------
Spiesje van staartvis, canneloni van broccoli,
grijze garnalen en fumet van zoete pepers
------
‘Semi-fredo’ van vanille, peer en chocolade


Van 1 maart tot en met 2 april 2005

Amuse
------
Tabouleh met verse tuinkruiden, tomaat en
gegratineerde gamba
------
Loempia van eend, mango, zoete sojadip en koriander
------
Sorbet van appelsien en dille
------
Crepinette van Groenlandse heilbot, tartaar van broccoli, grijze garnaaltjes en opgevulde aardappel
------
Sabayon glaçé met cointreau

 

VALENTIJNSMENU

Onze passionele Valentijnsmenu kan u hier raadplegen.

 

Smakelijk!

Home

Ons restaurant
adres
openingsuren
reservaties / contact
plattegrond / routebeschrijving

Onze Kaart
maandmenu
weekmenu

voorgerechten
vis
vlees

Desserts
zoete lekkernijen

Copyright © Pas De Deux 2004 - 2005
Webmaster : Mark Dermul