Elke twee weken stellen wij een heerlijk menu
samen voor u. Menu aan €
28.00 per
persoon, reservatie gewenst.
Van 4 januari tot en met
15 januari 2005
Amuse
----–-
Pastaslaatje met geitekaas, spekjes en citroendressing
------
Crème van witloof, notenbrood en walnoten
------
Crepinette van wijting, compote van tomaatjes,
basilicum en jus van grijze garnalen
------
Crème brûlée van vanille en amaretto
Van 18 januari tot en met
29 januari 2005
Amuse
–-----
Gefrituurde camembert, witloof-rozijnenslaatje en balsamico
------
Soep van champignons, croutons en spekjes
------
Curry van victoriabaars, koriander en pijlinktvisjes
------
Panna Cotta van appelsien en munt
Van 1 februari tot en met
10 februari 2005
Amuse
------
Mousse van zalmforel, chips van gandaham,
radijs en dille-crème
------
Vélouté van Noordzeekrab, venkel en cognac
------
Kruidige lamskoteletjes met couscous van zoete pepers, aubergines en jus van
rozemarijn
------
Brownie van chocolade, hazelnootroomijs en plattekaas
Tijdens het valentijnweek-end serveren wij enkel het Valentijnmenu of à la
carte… verras uw geliefde…. Reserveer tijdig!
Van 15 februari tot en met
26 februari 2005
Amuse
------
Terrine van gandaham, aubergines en sherry
------
Crème van wortel, thym en look
------
Suprème van hoevekip, tapenade en
opgevulde aardappel verrijkt met truffelolie
------
Tiramisu van kaneel en aardbei
Van 1 maart tot en met 12 maart 2005
Amuse
–-----
Roulade van gerookte zalm, geitekaas en 'beurre blanc'
verrijkt met honing
------
Vissoepje met rouille en lookkorstjes
------
Gebraiseerde kalkoen, witloof, hoegaerden en estragonpuree
------
Soepje van meloen, limoensorbet en munt
Van 15 maart tot en met 2
april 2005
Amuse
–-----
Brikje van twee kazen en notenslaatje
------
Petite marmite van broccoli, dille en sesamkoekje
------
Spiesje van varkenshaas, gratin van aubergine,
mozzarella en een mosterd-basillicumcrème
------
Tarte-fine van appel en vanille-roomijs
VALENTIJNSMENU
Onze passionele valentijnsmenu kan u
hier raadplegen.
Smakelijk! |